Hoppa till innehåll

Custom Fitting

Skräddarsy din utrustning

Ska du köpa nya klubbor med rätt specifikationer eller har du befintliga klubbor som ska optimeras?

Behövs en plan framåt för din tekniska utveckling?

Eller är det en kombination av båda?

Oavsett så är din golfutveckling i fokus hos oss! I våra 2 studios har vi fittingsutrustningar från ledande märken som Titleist, Cobra & Ping. Tillsammans med Videoanalysverktyg, TrackMan 4 och Capto Putting.

En Custom Fitting hos oss är till för alla golfare oavsett nivå.

Vi är välutbildade PGA Club Professionals och experter på att hjälpa dig till bästa lösningen för att du ska kunna spela bättre golf!

DRIVER & METALWOODS


Att prova ut ny driver tar ca 50 min då det är olika parametrar att ta hänsyn till. Ska du hitta en eller flera fairwaywoods/hybrider också rekommenderar vi att du bokar 50 min x2. Antingen i följd eller vid olika tillfällen.

JÄRNKLUBBOR


Att prova ut nya järnklubbor tar ca 50 min då det är olika parametrar att ta hänsyn till. Klubbhuvud, skaft, grepp och olika märken och modeller att testa.

WEDGAR


Att göra en utprovning av nya wedgar tar ca 50 min. Detta gör vi på något av våra övningsområden med ProV1 bollar. Vi har alla Titleist SM10 wedgar i demo vilket gör att vi garanterat kommer hitta de bästa wedgarna för dig.

PUTTER


Att prova ut ny putter tar ca 50 min då det är olika parametrar att ta hänsyn till. Loft/lie, skaftlängd, infästning, huvudmodell och dina fysiska förutsättningar är några saker som vi tittar på under en fitting i våra puttstudio.