Hoppa till innehåll

Gruppträning

Vill du träna och även ta del av det sociala?

Tematräningar


Tematräningar är för dig som vill specificera dig på ett specifikt område under ett längre pass, tex närspel eller sving. Vi kommer under säsongen att ha olika teman och längd på passen. 

Närspelskurs
Under en närspelskurs gör vi dig redo för att kunna bemästra de olika slagen som du kan ställas inför runt green. Vill du bli bättre på att slå en rullchip? Få färre treputtar? Eller slå det där härliga bunkerslaget som stannar nära hålet?

Svingkurs
Behöver du se över dina grunder? Eller har du börjat slå slice med din driver? Vi hjälper dig med att komma igång och få ett stabilare spel.

Girls Only
Ovan nämnda kurser finns även med utvalda tillfällen bara för damer. Observera att i nästa steg där anmälan sker står det vilka kurser som är Girls Only.

Seniorer
Ovan nämnda kurser finns även med utvalda tillfällen bara för seniorer. Observera att i nästa steg där anmälan sker står det vilka kurser som är för seniorer.

Övrig information
2 timmar kostar 399:- /person per tillfälle
3 timmar kostar 599:- /person (ink fika) per tillfälle
Varje grupp är max 8 st
Ni behöver inte betala in något i förväg via internet, utan betalning sker i samband med kursen på plats.
Mer information och om vart ni ska samlas står i det bekräftelse mail som ni får i samband med er anmälan.

Träningskortet


Träningskortet är för dig som vill träna i grupp och få kontinuerlig träning och social samverkan. Vi har utformat träningskortet så att du kan träna obegränsat antalet gånger under perioden vecka 15-39. Själva träningstiderna är planerade så att du kan välja mellan vardag dagtid eller kvällstid samt under helgen. Passen är 50 minuter och har oftast 8 deltagare. Vi tränar på golfens vanligaste slag där det kommer vara olika inriktning och teman så att du kan finna det som du behöver hjälp med just nu. Övningarna är uppbyggda så att oavsett nivå ska du få utmaning och lagom motstånd. Fokus ligger på att träna under sociala former där övningar utgör stommen i träningen. D v s övnings baserade pass där individuell feedback ej är prioritet. Ett puttpass kan tex skilja sig mellan att ena gången tränar vi på längdkänsla och andra gången greenläsning. Mer information angående passen finner du i anmälan till passet.

Hur köper jag träningskortet?
Anmäl dig via detta formulär. Vi kommer då bekräfta din anmälan tillbaka via mail och i samband med det får du även instruktioner på hur du betalar samt hur du enkelt kan boka in dig på ditt första pass. Betalning måste vara gjort innan ditt första träningspass.

Hur anmäler jag mig till varje pass?
Klicka här för att anmäla dig till träningspassen. Där kan du enkelt se vilka pass som är öppnande för bokning. All bokning till passen sker online via den sidan.

Övrig information
Antalet tillgängliga pass kommer att variera beroende på antalet anmälda deltagare.

Under vecka 25-28 har vi ett litet uppehåll.
Tränare under passen är antigen Emil eller Jesper.
Kom gärna uppvärmd till träningspasset.
Det går även att anmäla dig till reservlista, även det sker via bokningssidan. Så fort någon har avanmält sig så får den första person som är näst på tur från reservlistan ett mail om att den har kommit med på passet.

Träningskortet är för alla nivåer av golfare och det passar även alla åldrar. Gammal som ung. Övningarna är uppbyggda så att oavsett nivå ska du få utmaning och lagom motstånd.

Bokningsregler

  • Max två bokade pass åt gången varav max ett bokat pass per dag.
  • Kortet är personligt
  • Minst 4 personer per pass.
  • Vid färre än 4:a personer meddelas det via mail dagen innan att passet är inställt
  • Möjlighet för bokning öppnar 4 veckor innan varje pass
  • Anmälan till träningskortet är bindande


Tänk på att all golfträning är avdragsgillt som friskvård. Kontakta oss om du skulle behöva ett mer utförligt kvitto för dina lektioner.