Hoppa till innehåll

Gruppträning

Vill du träna och även ta del av det sociala?

Träningskortet


Träningskortet är för dig som vill träna i grupp och få kontinuerlig träning och social samverkan.

Vi har utformat träningskortet så att du kan träna obegränsat antalet gånger under perioden vecka 15-39 (Uppehåll vecka 26-30).

Vi tränar på golfens vanligaste slag där det kommer vara olika teman varje vecka.

Övningarna är progressivt uppbyggda så de passar alla golfare oavsett nivå.

Vårträning


Vårträning är för dig som vill få en kick-start på golfsäsongen med gruppträning i 5 veckor. Vi tränar på sving, närspel och puttning under passen. Övningarna är uppbyggda progressivt så de passar alla golfare oavsett nivå.

Det finns både dags och kvällsgrupper med 2 olika startperioder

Tematräningar


Tematräningar är för dig som vill specificera dig på ett specifikt område under ett längre pass, tex närspel eller sving. Vi kommer under säsongen att ha olika teman och längd på passen. Kvällspass men även dagspass för seniorer.

Spring Booster


TRÄNING FÖRMIDDAG OCH SPEL EFTERMIDDAG

Under en heldag tränar och spelar vi tillsammans för att boosta vårt spel. Sving & Närspelsträning mellan 10:00-12:00 & Spel 13:00-15:00 9 hål. Emil eller Jesper är med och coachar även ute på banan.

Summer Camp


25:e & 26 juli på Kalmar Golfklubb

Under 2 dagar tränar och spelar vi tillsammans för att förbättra vårt spel. Sving och närspelsträning på förmiddagen och 9 håls spel på eftermiddagen. Både Emil & Jesper är med under hela dagen och coachar dig till bättre teknik och spel.


Tänk på att all golfträning är avdragsgillt som friskvård. Kontakta oss om du skulle behöva ett mer utförligt kvitto för dina lektioner.