Hoppa till innehåll

Teknologi & Hjälpmedel

All teknologi som vi använder i vår verksamhet är noga utvald och ger oss möjlighet till mätbar data för spel-, fys- och teknikutveckling. Nedan hittar du information om respektive hjälpmedel. Kontakta oss gärna om du har frågor.

CoachNow


CoachNow är ett verktyg för att möjliggöra effektiv kommunikation mellan elev och tränare. Genom appen ges eleven tillgång till en digital dialog med sin tränare. Här dokumenteras lektionerna med såväl tips som träningsövningar för fortsatt utveckling mellan lektionspassen.

DeWiz


Med hjälp av deWizs svingdata kan du optimera din sving för att slå längre, träffa fler fairways och komma närmare flaggan med dina wedgar. Till skillnad från annan teknik som fokuserar på vad som händer med klubba och boll levererar deWiz banbrytande data om din faktiska sving, vilket hjälper dig att mer konsekvent slå bollen längre, rakare och närmare flaggan.

Trackman 4


Trackman 4 är golfmarknadens ledande launch monitor globalt. En banbrytande innovation med syftet att hjälpa professionella golftränare och golfspelare att få en objektivt mätbar och ingående förståelse för vad som händer i ögonblicket när klubban träffar bollen. Tekniken och data från Trackman 4 ger ovärderliga mätvärden kopplat till sving-, klubb- och bollhastighet.

Capto Putting


Capto är ett analysverktyg som vi använder oss av för att se exakt hur du rör din putter. Det unika med detta verktyg är att det är väldigt smidig och sensorn placeras på putterskaftet och kopplas sedan enkelt upp till en mobil eller surfplatta. Det gör att den går att använda både på banan och på övningsområdet. Vi får direkt reda på hur du rör din putter, och vi kan då skapa övningar som ger direkt feedback. Capto är utrustad med 9 mätsensorer.